Studioprodusentsamling

Sted Store Studio, Mediegården, Bodø
Dato og tid 08. des. 2022, 11:00
Påmelding Påmelding
Studioprodusentsamling

Vi inviterer studiomiljøet i nord til faglig påfyll og en hyggelig dag sammen i Store Studio i Bodø. I tillegg til faglige sessions blir det tid til mat og prat, lage nye samarbeid, dra veksel på hverandres erfaringer og styrke kompetansen i nord!

PROGRAM:

kl 11:00 - 14:30 (inkl 30 min lunsj)

Miksesession med Bjarne Stensli

Bjarne er en norsk lydtekniker, produsent og musiker som har reist land og strand rundt og har hatt fingrene i mye av det som har skjedd i norsk pop og rock de siste 10-15 årene. Her vil han dele erfaringene sine med oss. Han skal snakke om samarbeid med artister og deres produsenter, litt tips & tricks og selve psykologien bak et vellykket samarbeid.

Bjarne åpner opp miksen til noen av de prosjekter han har jobbet med og forteller om prosessen - både teknisk og det mellommenneskelige.

Vi kommer også innom ulike formater i dag som man må forholde seg til ved miks: Skal musikken på YouTube, TV-spesial med NRK, Netflix, stereo 5.1 osv - og hvis vi snakker om Dolby Atmos er det noe helt annet..!

Bjarne har jobbet med alt mulig - fra pop og rock til fra Grand Prix, f eks: Highasakite, Fay Wildhagen, Julie Bergan, a-ha, Madrugada, Jarle Bernhoft, Satyricon, Emilie Nicolas, Kristian Kristensen, Dum Dum Boys, DeLillos, Raga Rockers, Hilde Skaar, Darling West m.fl.


kl 14:30 - 17:30

“Med alle muligheter vi har i studio, hvorfor begrense seg?” med Simon Nome

Denne ettermiddagen vil Simon snakke om begrensninger, og viktigheten av dette i en musikkteknologisk verden som er i konstant utvikling. Sammenliknet med 90 og tidlig 2000-tallets dogmebølger vil Simon ta for seg ulike perspektiver på hvordan det å begrense seg i musikkproduksjoner kan bidra til å skape noe nytt og på mange måter være nødvendig. Hvordan kan enkle grep og rammeverk i forkant fylle låter med bevissthet, luft og ikke minst karakter?

Simon Nenseter Nome er en 25 år gammel musiker, låtskriver, produsent og studiotekniker basert i Bodø. Han har de siste årene jobbet med en rekke ulike musikkprosjekter som strekker seg fra hardcore/ punkrock til elektronisk klubbpop.

PAUSE

21:00 “Halv ti på torsdag” - konsert med Daufødt på Dama Di

Etter en lang dag i studio avslutter vi dagen med Daufødt og litt sosialt heng! Gratis inngang for deltakere på samlingen.

Deltakere fra landsdelen som ikke bor i Bodø kan søke om støtte til reise og overnatting. Send en kort søknad med begrunnelse til Fredrik Forssman.