Kurs:

Lysprogrammering og persepsjon med Kyrre Heldal Karlsen

Sted Svømmehallen Scene
Dato og tid 25. apr. 2024, 18:00
Påmelding Påmelding
Doden 4

Bli med på en unik reise inn i lysprogrammeringens verden, kuratert av Kulturrom, Musikkontoret Nord og Svømmehallen Scene. Vi inviterer deg til å delta på det inspirerende kurset «Lysprogrammering og persepsjon» ledet av talentfulle Kyrre Heldal Karlsen. Dette er en sjelden sjanse til å bryte fri fra vanlige programmeringsrutiner og utforske nye dimensjoner av lyskunst.

Doden 1

Sammen med Kyrre Heldal Karlsen vil dere dykke dypt inn i kunsten å programmere lys. Hans unike tilnærming baserer seg på hvordan vi oppfatter verden og leser scenen som et levende rom. Fra teater til dans, musikk til billedkunst – Kyrre skaper opplevelser som engasjerer publikum og gjør dem til en aktiv del av forestillingen.

Kyrre’s imponerende portefølje inkluderer lysdesign for Det Norske Teatret, videoinstallasjoner for Henie-Onstads jubileum, og lyssetting for Nobels Fredssenter. Han har også turnert med kjente artister som Jaga Jazzist og Thea Hjelmeland. Med en Master i Teater fra KHiO, deler Kyrre sin kunnskap gjennom undervisning og leder prosjekter som Øyafestivalen. I dag er Kyrre designer og prosjektleder hos Spectre.

Dette kurset er spesielt designet for freelancere og utleieteknikere som ønsker å løfte seg til nye høyder innen lysdesign. Opptil 3 personer per lysbord, inntil 6 lysbord totalt.

Deltakere må gjerne ta med egne lysbord og previz/3d-visualisering. Husk å sette opp showfiler mm. før vi begynner

Vi sees på Svømmehallen Scene den 25. april!