Kulturrom og Brak:

Kreativ bruk av nettverk – Live!

Sted Bergen Kjøtt, Bergen
Dato og tid 29. mar. 2022, 18:00
Påmelding Meld deg på her
BERGEN2

Har du interesse for, lest om eller hatt hodebry med Ableton Live, Dante, MIDI, preprod, stems, redundans, timecode (TC / SMPTE) eller lignende? Slapp av! Du er ikke alene. Kulturrom er stolte av å kunne invitere dere til en kveld med en haug avklaringer rundt alt dette og mye mer!

Kurset er laget for teknikere og musikere, som er interessert i hvordan dagens teknologi kan åpne spennende mulighetsrom for å ta konsertproduksjonen din til et helt nytt nivå.

Vi kan love en kveld med nerding, Q&A, nettverking (no pun), utallige anekdoter og kanskje du ønsker å bli igjen for noe godt i glasset etterpå med hyggelige, uformelle samtaler.
Kurset holdes av to skikkelige storforbrukere av teknologien vi skal snakke om, gjennom utallige produksjoner.

Jonas Barsten er programmerer, musikal director, trommeslager og Norges eneste certified Ableton Trainer. På hans lange CV finner vi arbeid for artister som Alan Walker, Fay Wildhagen, Ary og Matoma.

Johan Kristian Berntsen har jobbet som lydtekniker siden 1993 og produksjonssjef for Min Produksjon A/S de senere årene. Han har jobbet tett med bl.a. Kaizers Orchestra, Highasakite og mange flere.