Frilanslivet:

Heldagsseminar om å søke tilskudd

Sted Factory Tøyen, Oslo
Dato og tid 18. jun. 2024, 09:00
Påmelding Kjøp billett
Hanna von Bergen og Christina Skreiberg står bak podkasten og kursserien «Frilanslivet». Foto: Sara Angelica Spilling

Hanna von Bergen og Christina Skreiberg står bak podkasten og kursserien «Frilanslivet».
Foto: Sara Angelica Spilling

Har du en idé til ett eller flere drømmeprosjekter du gjerne vil realisere?

Bli med på Frilanslivets heldagsseminar hvor du lærer hvordan du søker støtte (tilskudd) slik at du er bedre rustet til å få finansiert prosjektet ditt!

Tilskuddsordningene til Kulturrådet, Fritt Ord og andre organisasjoner er en viktig finansieringskilde til mange kulturprosjekter. Men å søke tilskudd tar tid og terskelen kan kjennes skyhøy! For å hjelpe deg på vei arrangerer Frilanslivet et heldagsseminar om å søke tilskudd!

Rabattkode

Ved bruk av koden FAGORGANISERT når du kjøper Early-bird billett betaler du 2.090 kroner for heldagsseminaret (2.900 kroner uten rabattkode). Koden kan brukes frem til 9. juni. Seminaret er fritatt mva. Husk at du kan føre kostnaden på ditt firma.

Hanna og Christina lever av å starte og drive frem egne prosjekter. Til sammen har de mottatt tilskudd på mer enn fire millioner kroner til forskjellige kunst- og kulturprosjekter. Dette er seminaret de skulle ønske fantes da de gikk i gang! De har sendt over hundre søknader og har virkelig brukt tid på å lære seg håndverket. De deler tipsene du ikke kan google deg til og gir deg sin innsideinfo fra to utøvere sitt ståsted.

Målet deres er å øke din kompetanse slik at du får finansiert ditt prosjekt - og det blir flere knallbra kulturprosjekter der ute!