I samarbeid med Buzz og Innovasjonsuken OPP:

Gründerjuss

Sted Bergen Kjøtt, Bergen
Dato og tid 20. sep. 2022, 16:30
Påmelding Meld deg på her
305361980 1797947277229074 4438516932824113197 n

Driver du et selskap eller har et ønske om å starte et? Da trenger du et minimum av kunnskap om skatterett, selskapsrett eller arbeidsrett. Advokatene i Simonsen Vogt Wiig drar oss gjennom det viktigste på 45 min!

Selskapsrettslig får du en innføring i de mest sentrale kravene aksjeloven stiller til styret.

Disse er det avgjørende å ha kontroll på for å unngå styreansvar. Vi viser også hvordan man bør organisere seg for videre vekst på en skatteoptimal måte. Skatteoptimalisering er også fokus når fritaksmetoden og insentivordninger for alternativ avlønning av ansatte gjennomgås. Avslutningsvis gis du tips og triks for å sikre gode ansettelser, som kan være nøkkelen til neste nivå for bedriften din.

Gründerjuss advokater

Belinda Jensen er spesialisert innen skatterett og arbeidsrett. Hun bistår klienter med forberedelser og gjennomføring av transaksjoner og eier- og selskapsstruktureringer, i tillegg til rådgivning under løpende drift.
Belinda har også bred erfaring med varierte arbeidsrettslige problemstillinger, herunder bistand ved omorganiseringer og nedbemanninger, inngåelse og avslutning av arbeidsforhold, innleie av arbeidskraft, personvern og løpende rådgivning innenfor arbeidslivet.

Tina Hovland Bargård er spesialisert innen skatterett og selskapsrett. Hun bistår regelmessig bedrifter med strategisk skatte- og selskapsrettslig rådgivning i forbindelse med transaksjoner, nasjonale og internasjonale skatte- og avgiftsspørsmål, samt generell rådgivning.
Hun har særlig erfaring med rådgivning og bistand ved prosesser overfor skattemyndighetene, herunder bindende forhåndsuttalelser, bokettersyn og klagesaker. Tina arbeider med forberedelser og gjennomføring av transaksjoner og eier- og selskapsstruktureringer.