Musikkontoret Nord & Troms og Finnmark Fylkeskommune inviterer til:

Festival- og arrangørsamling: Tromsø

Sted Tvibit, Tromsø
Dato og tid 25. okt. 2023, 10:00
Påmelding Meld deg på her
Forsidebilde

Musikkontoret Nord og Troms og Finnmark Fylkeskommune inviterer festivaler og helårsarrangører til en heldag sammen onsdag 25.oktober 10-16 på Tvibit i Tromsø!

I 2023 startet Musikkontoret Nord opp prosjektet ‘Grønn Festival - grønn arrangør i Nord’. Kom og hør om prosjektet, og hvordan vi i nord kan bli bedre sammen.

Tema for samlingen er bærekraft, miljø og grønnere drift. Har dere gjort noen valg for klima og bærekraft i din bedrift? Vi utfordrer dere som aktører til å holde et kort innlegg (maks 3 min) om deres beste tips for miljøarbeid! Dette registreres i påmeldingen. Vi setter av tid til kaffeprat, lunsj (blir servert) og de gode samtalene mellom slagene.

Etter det offisielle programmet vil Kulturdirektoratet, Kulturrom og fylkeskommunen være tilgjengelige for en uformell prat og spørsmål om deres tilskuddsordninger. Suppe blir servert!

Fra kl. 18:00 har Tromsø kommune i samarbeid med Insomniafestivalen & Tromsø Jazzklubb et innspillsmøte om sin kommende nye kulturplan, nettopp for festivaler og arrangører.

Påmeldingsfrist: 20. oktober

Påmeldingsskjema øverst eller nederst i arrangmentet her. Vi dekker reisekostnader etter nærmere avtale.

Detaljert program for dagen finner dere her

Vi sees i Tromsø i oktober!

PLAN A