Alle prosjekter

Katapult

Er du artist, band, produsent, eller kanskje du driver et label eller er en arrangør? Vi vil hjelpe deg! KATAPULT er et ettårig program for unge talenter som er klar for å ta steget inn i den profesjonelle musikkbransjen.

Er du mellom 18 og 25 år, ambisiøs og vil leve av musikk? Gjennom mentoring, individuell veiledning og nettverk hjelper Katapult unge musikktalenter videre med sine prosjekter. Katapult tar deg et steg nærmere å kunne leve av musikken, og du kan søke som artist, band, produsent eller musikkbransjeaktør.

Søknadsfrist 31. desember 2023

Prosjektveiledning
Vi hjelper deg med å definere ditt prosjekt: sette opp mål, kartlegge ressurser, og lage budsjett og planer.

Det er din plan og ditt prosjekt som skal gjennomføres, og vi skreddersyr programmet etter det du trenger. Trenger du å lære mer om hvordan man skal planlegge en utgivelse eller turné? Kanskje du lurer på hvordan du skal forholde deg til kontrakter og avtaler, eller hvordan du skal få pengene til å strømme inn til selskapet ditt? Budsjett, søknader, skatt, moms, forsikringer - hva det enn måtte være - vi hjelper deg med å finne svarene!

Mentoring
Vi kobler deg med den mentoren du ønsker å jobbe med! En mentor kan være en som veileder deg i musikkbransjen, gir deg feedback, tips og råd underveis og tar deg med inn i sitt nettverk. Dette blir din sparringspartner i prosjektperioden.

Tilgang på nettverksarenaer
Gjennom Katapult får du tilgang til arenaer med musikkbransje, blant annet by:Larm-festivalen og Kontordagen. Nettverket som dere deltakere skaper dere i mellom er også en verdi verdt å ta med seg.

Bak Katapult står Musikkontorene MØST og ØKS, Aktivitetshuset Volt (Lørenskog), Villa Cara (Lillestrøm), Tanken (Sandvika), StCroix-huset (Fredrikstad) og G60 (Drammen) med støtte fra Viken fylkeskommune

Søknadsfrist er 31. desember 2023.