Ny praktikant i Musikkontoret Tempo

Velkommen til Anita

Av Per Jørgen Pedersen

| 13. oktober, 2023
Anita

Anita Ommedal Øverland skal i høst være praktikant hos Musikkontoret Tempo. Anita skal hovedsakelig jobbe som prosjektkoordinator for Song:Expo, i tillegg til å ta del i veiledning og andre prosjekter.

Gratulerer med praktikantplass, Anita! Kan du fortelle litt om hvem du er, og hva du driver med?

Tusen takk, for en ære! Jeg heter Anita, er 23 år, og er nå på siste år av en bachelor i Music Business Management. Jeg er opprinnelig fra Rennebu, har studert noen år på Rena, og nå har jeg flyttet hit til Trondheim hvor jeg trives veldig godt! Jeg har alltid hatt en stor interesse for musikk, jeg spiller bl.a trommer. Jeg trives likevel best med det administrative rundt musikken, og drømmen er å kunne jobbe enten innen det ideelle eller med management.

Hva gleder du deg mest til med å jobbe i Tempo?

Jeg gleder meg til å bli kjent med mange nye mennesker og å bygge et større nettverk. Dette er jo Musikkontoret en fantastisk plattform for! Jeg gleder meg også til å lære mer om den norske musikkbransjen, og om hvilke spennende prosjekter Tempo og Musikkontoret driver med. Og selvfølgelig gleder jeg meg masse til Song:Expo!

Hva tenker du blir viktig for musikkmiljøet i Midt-Norge fremover?

Jeg tenker at det blir viktig å vise at det er fullt mulig å være bosatt her i regionen og leve av musikken! Vi må ta vare på de aktørene vi har, samtidig som vi legger til rette for at nye kan komme til. Rett og slett gjøre det attraktivt å jobbe med musikk i Midt-Norge, enten det er som låtskriver, manager eller forlegger.

Hvilket album har du hørt mest på i 2023?

Det må nok være “Stick Season” av Noah Kahan. Vakker melankolsk folk-pop! Jeg må også få tipse om Zach Bryans selvtitulerte album som kom ut nå i august. En rising star og et friskt pust inn i countrysjangeren.