Sørf har flyttet!

Av Marte Gravem Isaksen

| 04. oktober, 2023

I dag har Musikkontoret Sørf flyttet inn på Kraftverk i Skippergata 24b.

Kraftverk er Kristiansands nye knutepunkt for kunst, kultur og kunnskap. Det gamle museet i Skippergata 24b har fått nytt liv, og Kraftverk vil romme UiA Kunstfag og Createme, Studenthuset BARE og to etasjer med digitalt innovasjons- og kulturhus.

For Musikkontoret Sørf er møteplasser for musikkbransjen en av våre viktigste oppgaver. På Kraftverk blir det mulig å jobbe og treffe andre som jobber med kunst og kultur.

- At Sørf nå flytter inn i Kraftverk i Kristiansand er et valg basert på nettopp det å skape møteplass, også på tvers av fagfelt i kunstfeltet, sier daglig leder i Sørf, Jarle Kvanvig.

Scenekunst Sør flytter inn vegg i vegg med Musikkontoret Sørf.

- Møteplasser er viktig for å kunne holde bransjen samlet og for å kunne lære og motivere hverandre til å skape mer sammen, sier Jarle Kvanvig.

Musikkontoret Sørf jobber med 3 kjerneoppgaver for bransjen i Agder. Den neste generasjonen av musikkbransje og publikum, å bygge et større bransjeledd lokalt og flere møteplasser.

- Vårt ønske er å skape et sted der du som allerede er etablert, på vei til å etablere deg, ønsker å etablere deg eller i musikkbransjen kan møte likesinnede og sammen være med å bygge din egen karriere og samtidig skape flere og bedre opplevelser for publikum, sier Jarle Kvanvig.

Vi tror på kraften i å møtes og er hva vi ønsker å kultivere i Kraftverk. Når kunstnere møtes skapes det mer kunst!