Pstereo søker praktikanter!

Av Redaksjonen

| 15. mars, 2023
Pstereo2 Michael Schult Ulriksen

Foto: Michael Schult Ulriksen

NKA presenterer i samarbeid med Pstereo en unik mulighet til å lære mer om arrangørfeltet gjennom praktisk erfaring på en av sommerens festivaler.

Som praktikant får du delta i et bredt spekter av festivalens arbeidsområder, for eksempel arenaproduksjon, scenearbeid, backstage, bar, catering, transport, sikkerhet, billett og akkreditering.


Det meste av arbeidet vil innebære den praktiske delen av festivalens produksjon. På den måten får du som praktikant en unik mulighet til å jobbe i kulissene, og få kunnskap om hva som kreves for å arrangere en festival.


Som praktikant jobber du sammen med festivalens ansatte, crew og frivillige i 10 dager i produksjonsperioden 12.08.2023 – 22.08.2023. Det vil også gjennomføres et møte i forkant av produksjonsperioden.

Søknadsfrist: 12. april.

Pstereo

Pstereo er en av Midt-Norges største musikkfestivaler og tar plass i praktfulle omgivelser på hele Trondheims Marinen. Festivalen er kjent som byens musikalske, kulinariske og sosiale arena for opplevelser, matglede og underholdning, nydelig innrammet av Trondheims vakreste omgivelser med Nidarosdomen, Nidelva og Festningen.

Pstereo 2023 arrangeres 18. - 19. august.