Frilansfrokost:

Workshop i forhandlingsteknikk

Sted Creo, Oslo
Dato og tid 18. jan. 2024, 10:00
Påmelding Meld deg på her
Espen Eldoy kopi 1024x683

I en arbeidshverdag som frilans og selvstendig næringsdrivende er det en del av jobben å stå i forhandlinger med forskjellige oppdragsgivere gjennom et arbeidsår.

Hvilke spilleregler gjelder egentlig i en forhandlingssituasjon? Hvordan går man frem for å oppnå det man ønsker? Og hvilke praktiske ferdigheter kreves?

I denne workshopen går advokatfullmektig i Creo, Espen A. Eldøy, igjennom grunnleggende forhandlingsteknikker og strategier. Formålet med kurset er å gi deg som deltager konkrete verktøy du kan bruke, gjennom presentasjon og øvelser, slik at du kan sikre et bedre resultat neste gang du forhandler en kontrakt.

Creo gir deg svar på alle disse spørsmålene, og flere! Kurset finner sted i Creos lokaler i Brugata 19.

Creo

Creo er landets største kunstnerorganisasjon og arbeider for å sikre sine medlemmer bedre lønns, - og arbeidsvilkår. Som medlem i Creo får du informasjon, veiledning og bistand i spørsmål om dine arbeidsforhold. De tilbyr også juridisk rådgivning, søknad- og kontraktshjelp, fri inkassotjeneste, kurs og konferanser – i tillegg til en rekke medlemsfordeler.

Besøk Creo

Om kursholder

Espen Eldøy er ansatt som advokatfullmektig i Creo, forbundet for kunst og kultur, og har særlig kompetanse innen arbeidsrett, opphavsrett og trygderettigheter. Han jobber daglig med å sikre frilanseres og næringsdrivendes rettigheter.