For unge musikktalenter:

What next?

Sted G60 Ungdomskulturhus, Drammen
Dato 14. mai 2022 - 15. mai 2022
Påmelding Meld deg på her!
Whatnext

WHAT NEXT? er en serie av mentor-ledede verksted som skal inspirere og bistå unge musikere og artister med å navigere i egen karriere og i musikkbransjen.

Deltakerne lærer seg å utforme pressepakker, jobbe med SoMe og kommunikasjon, søknadsskriving, og får individuell tilbakemelding på musikken sin.

14.-15. mai kommer What Next? til Drammen!

Vi er så heldige å ha fått med oss Tatiana Palanca og Royane som mentorer – hvem bedre til å guide deg inn i musikklivet! Bli bedre kjent med mentorene og meld deg på:

Tatiana Palanca (aka Miss Tati) startet sin musikalske karriere som korist for blant andre Kakkmaddafakka, Datarock og Superfamily. Hun har også opptrådt som Miss Tati på scener og festivaler både i Norge og internasjonalt. I 2019 startet en ny epoke i Tati sin karriere i form av prosjektet Angola70 – et 11-persons storband som spiller det beste av angolansk popmusikk fra 70-tallet!

Drammens-artisten Royane har i løpet av de siste årene blitt en av de mest spennende norske artistene innen hiphop og r&b. Hun har røtter i Marokko og Spania og vokste opp med å høre på både arabisk musikk og hiphop. Musikken hennes blander ulike sjangere og hun eksperimenterer stadig med rytmer og inspirasjon fra ulike deler av verden. Royane har med sin unike stil og visuelle uttrykk blitt lagt merke til langt utenfor Norge, og har fått svært mange følgere i sosiale medier. De siste årene har hun også blitt et kjent navn for mange etter å ha deltatt i flere tv-show og programmer som Melodi Grand Prix, Influenserne og Skal vi Danse.

Er du mellom 17 og 25, lager musikk og ønsker å ta steget inn i musikkbransjen?