Nord inviterer til

Plateprat #1 - Bodø

Sted Beddingen Kulturhus
Dato og tid 11. mai 2023, 18:00
Påmelding Påmelding
PLATEPRAT V1

Musikkontoret Nord inviterer artister/band inn i varmen til en samtale om deres musikk og prosjekter. Det blir plattform for nerding om musikkproduksjon, låtskriving, fremtiden og prosess!

Program for 11.05:

Maud i samtale med Simon Nenseter Nome

Bak pseudonymet Maud står den nordnorske artisten, produsenten, komponisten og vokalisten Kristine Hoff. Nøye innpakket i drømmende synther, raske beats, og prosessert vokal, sluker Bodø-artisten deg langt inn i en drømmeverden av magisk elektronisk pop. Artisten har i løpet av kort tid skapt bølger både nasjonalt og internasjonalt med sitt helt unike pop-univers. Etter et album, én EP og et travelt musikkår i 2022 er hun i 2023 klar med ny musikk. Når Kristine møter Simon til en prat på Beddingen den 11.05 kan vi vente oss temaer som låtskriving, veien fra produksjon til ferdig miks og fremtidsplaner.

Reaping Flesh i samtale med Kristoffer Nohr Unstad

Bodø-bandet Reaping Flesh slapp i november 2022 sitt første album. Med inspirasjon og referanser fra sjangere som black metal, death metal, thrash, samt elementer fra sin egen fortid med hardcore og post-metall er de på ingen måte i manko på erfaring innenfor sitt felt. Med en felles bakgrunn fra hardcore-miljøet i Bodø på 2000-tallet i band som Kollwitz, The Spectacle og Gabriel, er Reaping Flesh på mange måter en nyetablert supergruppe i byen. I samtale med Kristoffer blir det fort snakk om inspirasjon, DIY-approach, to år med innspillinger og riff.

Bådin er tilstede og serverer lokal eleksir.

Etter platepratingen tar vi turen videre til Halv ti på torsdag!

Arrangementet er gratis men krever påmelding.