Frilansfrokost:

På baksiden av søknadsportalen

Sted Creo, Oslo
Dato og tid 07. mar. 2024, 10:00
Påmelding Meld deg på her
Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur. Foto: C.F. Wesenberg / Kolonihaven studio

Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur.
Foto: C.F. Wesenberg / Kolonihaven studio

For å nå frem i søknadsbunken kan det være avgjørende å forstå hvordan hele søknadsprosessen fungerer, hvilke spørsmål fagutvalgsmedlemmer stiller og hvor fokuset i innholdet bør være.

I dette praktiske kurset får du mulighet til å få innsikt i hvordan navigere seg i en jungel av tilskuddsordninger, hva saksbehandlere ser etter i en god søknad, og ikke minst viktigheten av hvordan budsjett henger sammen med søknaden.

Her blir det også muligheter for å stille spørsmål.

Creo

Creo er landets største kunstnerorganisasjon og arbeider for å sikre sine medlemmer bedre lønns, - og arbeidsvilkår. Som medlem i Creo får du informasjon, veiledning og bistand i spørsmål om dine arbeidsforhold. De tilbyr også juridisk rådgivning, søknad- og kontraktshjelp, fri inkassotjeneste, kurs og konferanser – i tillegg til en rekke medlemsfordeler.

Besøk Creo

Om kursholder

Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur. I dag jobber hun som daglig leder i den prestisjetunge litteraturprisen Brageprisen og prosjektleder i Forleggerforeningen.

Det er med stor fordel at hun har jobbet på «alle sider» av bordet (saksbehandler/forvalter, fagutvalg og søker), vært hands-on og involvert i alle ledd av en produksjon/prosjekt og samtidig være opptatt av å gjøre feltet mer tilgjengelig og representativt, når hun skal holde kurs om søknadsskriving eller veilede folk videre i sine karrierer.