Nord inviterer til rundebordssamtale:

Livet som sessionmusiker

Sted 3.etg Tvibit, Tromsø
Dato og tid 09. apr. 2024, 18:00
Påmelding påmelding
IMG 0187

- Hvordan navigere som frilansmusiker i en litt kaotisk bransje?

I en bransje med mange ledd og aktører med ulike roller kan det være vanskelig å finne sin egen vei som frilansmusiker.

Hvordan markedsfører man seg selv for å få oppdrag?

Hvordan forholder man seg til de ulike leddene, og hvordan kan man selv tre inn i noen av disse ulike rollene?

Hvilke andre økonomiske bein kan man eventuelt stå på?

Vi inviterer Andreas Voie Juliebø til en samtale med dere hvor han innledningsvis forteller oss om sin arbeidshverdag som trommeslager, studiotekniker og turnéleder/ produksjonsleder - og veien dit.

Etter Andreas sin innledning er diskusjonen åpen «rundt bordet» hvor dere selv kan dele erfaringer og stille spørsmål.

Ordstyrer er Jonatan Taylor.

Andreas Voie Juliebø vokste opp i Ålesund og fattet tidlig interessen for trommer da det lokale skolekorpset marsjerte innom nabolaget. Han har siden trommet i vei både i korps, storband, orkester og band - er veldig altetende hva angår sjanger, men har et stort hjerte for blues, rock, soul og country. Andreas var med og etablerte Oslo Bandlaug i 2018 som siden har arbeidet med en rekke artister og prosjekter rundt om i hele landet. Andreas spiller for tiden med artister som Kristian Kristensen, Inge Bremnes, Elle Maija, Oda Dahl og Sandra Lyng - han er også manager for Inge Bremnes.

I tillegg til trommene har Andreas arbeidet bredt i kulturbransjen som produsent og prosjektleder på steder som Kulturhuset i Oslo, Youngs, City Scene, Krøsset og Vulkan Arena. Han driver eget studio hvor han spiller inn trommer og perkusjon for klienter fjernt og nært. Andreas har også vært turnéleder for bl a Big Bang og Kristian Kristensen.