Norsk Viseforum:

Låtskriverkurs med Erlend Ropstad

Sted Kraftverk, Kristiansand
Dato og tid 24. feb. 2024, 13:00
Påmelding Kjøp billetter her
424937409 802851911880753 3625851626593301642 n

Norsk viseforum, Kristiansand Studentsamfunn og Viktoria Viseklubb inviterer til låtskriverkurs med Erlend Ropstad lørdag 24. februar hos Kristiansand Studentsamfunn.

På dette kurset får vi høre hans tanker om det å skrive melodier og ikke minst tekst.
Det vil bli inspirasjonsseminar på to timer først. Deretter masterclass hvor deltakerne viser frem en låt hver (de som vil) og får tilbakemeldinger fra Ropstad og øvrige deltakere i kurset. Dette er selvsagt valgfritt.

Medlemskap Norsk Viseforum: 50 kr u/ 26 år. 400 kr o/ 26 år. https://viseforum.no/bli-medlem-2


Om Erlend Ropstad:
Erlend Ropstad fra Vennesla har vært plateartist i snart 20 år og har gitt ut 9 album med nøyaktig 100 sanger. Han har blitt nominert til Spellemannprisen 8 ganger, har vært nominert til Bendiksen-prisen, han har vunnet Prøysenprisen og Rolf Gammleng-prisen pluss en rekke andre utmerkelser og utelukkende gode anmeldelser på alt han har gitt ut. Etter overgangen til å skrive sanger på norsk i 2013 tok karrieren hans en retning som virker å være riktig for hans kunstneriske uttrykk og kunstneriske visjoner. Sangene, og ikke minst tekstene med særegen historiefortelling på sørlandsk dialekt, i sammen med gitarbasert storformat-rock er i dag det som kjennetegner musikken hans.Han har samarbeidet med artister som Åge Aleksandersen, Odd Nordstoga, Christel Alsos og en rekke andre. Han har turner over hele Norge mange ganger, spilt i Sverige og Danmark på siste turné, men har tidligere turnert over det meste av Nord-Europa. Musikken hans ble i 2020 til en forestilling på Nationaltheatret med tittel "Menneske, kjære menneske" som også er tittelen på en av hans sanger fra plata "Brenn siste brevet" fra 2019.

Om Norsk Viseforum:
Norsk Viseforum er en medlems- og interesseorganisasjon for låtskrivere, viseartister og viseklubber i Norge. Vi arbeider for å styrke vilkårene for, og betydningen av visekunst og sanglyrikk.
Å bli medlem har en rekke fordeler for deg som musiker/låtskriver, blant annet flere rabatterte låtskriverkurs årlig, mulighet for å søke diverse stipender, synliggjøring via vår promotering i våre kanaler m.m.!

Om Kristiansand Studentsamfunn:
Kristiansand Studentsamfunn er en frivillig medlemsorganisasjon for studenter som holder til, og skaper aktivitet på BARE Studenthus i sentrum av Kristiansand.
Les mer her: https://bare.no/om-bare-studenthus/

Om Viktoria Viseklubb:
Viktoria viseklubb er arrangør av konserter og allsangkvelder innen vise-sjangeren i Lillesand.