Kurs i konsertproduksjon:

Kreativ bruk av nettverk

Sted Kraftverket Scene, Kulturkammeret, Arendal
Dato og tid 07. feb. 2024, 19:00
Påmelding Påmelding
Kreativ bruk av nettverk 2

Lær mer om teknologien bak Norges største pop-produksjoner!

Har du interesse for, lest om eller hatt hodebry med Ableton Live, Dante, MIDI, preprod, stems, redundans, timecode (TC / SMPTE) eller lignende? Slapp av! Du er ikke alene. Kulturrom og Musikkontoret Sørf er stolte av å kunne invitere dere til en kveld med en haug avklaringer rundt alt dette og mye mer! Kurset er laget for teknikere og musikere, som er interessert i hvordan dagens teknologi kan åpne spennende mulighetsrom for å ta konsertproduksjonen din til et helt nytt nivå.

Vi kan love en kveld med nerding, Q&A, nettverking (no pun), utallige anekdoter og kanskje du ønsker å bli igjen for noe godt i glasset etterpå med hyggelige, uformelle samtaler.

Kurset holdes av to skikkelige storforbrukere av teknologien vi skal snakke om, gjennom utallige produksjoner.

Kurset er gratis, men du må melde deg på.

Kursholderne

Jonas Barsten er programmerer, musikal director, trommeslager og Norges eneste certified Ableton Trainer. På hans lange CV finner vi arbeid for artister som Alan Walker, Fay Wildhagen, Ary og Matoma

Johan Kristian Berntsen har jobbet som lydtekniker siden 1993 og produksjonssjef for Min Produksjon A/S de senere årene. Han har jobbet tett med bl.a. Kaizers Orchestra, Highasakite og mange flere.