BandOrg:

Hvordan promotere egen musikk? Webinar med Erle Strøm fra HES

Sted På nett
Dato og tid 31. jan. 2023, 18:00
Påmelding Meld deg på her
Erle jpg

BandOrg har gleden av å invitere til et webinar om markedsføring og promotering for band og artister med Erle Strøm. Erle har over 15 års erfaring i norsk musikkbransje, og jobber til daglig med flere av Skandinavias største artister som markedssjef i HES.

Det gis ut så mye musikk som aldri før. På Spotify alene publiseres det ca. 60 000 låter per dag(!). Hvordan skal et fersk band eller artist stikke seg ut i mengden, og skape interesse hos potensielle lyttere? Hva kjennetegner markedsføring av artister i dagens medielandskap, og hva trenger du å vite for å lykkes med promoteringen selv?

Erle Strøm vil i dette webinaret dele av sin erfaring og kunnskap om markedsføring for band og artister. Dette blir også en gylden anledning til å stille spørsmål, og få gode råd og tips til ditt prosjekt.

Arrangementet vil foregå som et lukket videomøte på Zoom. Deltakelse er gratis, men det kreves påmelding for å motta lenke.

Det vil ikke bli gjort opptak av webinaret.

BandOrg

BandOrg er en landsomfattende kompetanse- og interesseorganisasjon som støtter med kunnskap og penger for å gjøre det enklere og bedre å spille i band. Organisasjonens hovedoppgave er å gi norske band og musikkgrupper gode utviklingsmuligheter og rammevilkår.

Besøk BandOrg