Frilansfrokost:

Hvordan inngå avtaler?

Sted Creo, Oslo
Dato og tid 08. feb. 2024, 10:00
Påmelding Meld deg på her
Skjermbilde 2023 12 12 kl 01 38 22

Finnes det regler for hvem som har lov til å inngå avtaler? Kan man inngå avtaler om hva som helst?

Blir en avtale ugyldig hvis man angrer? Er en avtale bedre hvis den er skrevet av en advokat? Og hvordan kan man inngå avtaler på vegne av noen andre?

Det profesjonelle kulturlivet handler i stor grad om forretninger. Noen vil kjøpe, andre har noe verdifullt å selge. Da bruker man avtaler, enten det handler om utgivelser, konserter, forestillinger, merch eller andre ting. Creo inviterer til en 45-minutters behagelig kur mot avtaleskrekk.

Creo

Creo er landets største kunstnerorganisasjon og arbeider for å sikre sine medlemmer bedre lønns, - og arbeidsvilkår. Som medlem i Creo får du informasjon, veiledning og bistand i spørsmål om dine arbeidsforhold. De tilbyr også juridisk rådgivning, søknad- og kontraktshjelp, fri inkassotjeneste, kurs og konferanser – i tillegg til en rekke medlemsfordeler.

Besøk Creo

Om kursholdere

Bendik Kajander jobber som artist og som jurist i Creo. Han har bred erfaring med avtaleinngåelser i musikkbransjen. Trond B. Brandal er forbundssekretær i Creo, og har arbeidet med avtalerådgivning imusikkbransjen i mer enn 25 år.