Frilansfrokost:

Hva bør en god søknad inneholde?

Sted Creo, Oslo
Dato og tid 13. mar. 2024, 10:00
Påmelding Meld deg på her
Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur. Foto: C.F. Wesenberg / Kolonihaven studio

Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur.
Foto: C.F. Wesenberg / Kolonihaven studio

Denne workshopen er en oppfølging til kurset «På baksiden av søknadsportalen».

Vi skal ta utgangspunkt i reelle søknader og bruke som case, for å se på oppsett, tilnærming og do and don’ts, basert på kursets grunnprinsipper.

Deltakerne får muligheten til å både se eksempler på søknader, men også jobbe med egen søknad med veiledning underveis fra kursholder.

Creo

Creo er landets største kunstnerorganisasjon og arbeider for å sikre sine medlemmer bedre lønns, - og arbeidsvilkår. Som medlem i Creo får du informasjon, veiledning og bistand i spørsmål om dine arbeidsforhold. De tilbyr også juridisk rådgivning, søknad- og kontraktshjelp, fri inkassotjeneste, kurs og konferanser – i tillegg til en rekke medlemsfordeler.

Besøk Creo

Om kursholder

Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur. I dag jobber hun som daglig leder i den prestisjetunge litteraturprisen Brageprisen og prosjektleder i Forleggerforeningen.

Det er med stor fordel at hun har jobbet på «alle sider» av bordet (saksbehandler/forvalter, fagutvalg og søker), vært hands-on og involvert i alle ledd av en produksjon/prosjekt og samtidig være opptatt av å gjøre feltet mer tilgjengelig og representativt, når hun skal holde kurs om søknadsskriving eller veilede folk videre i sine karrierer.