Kulturytring spesial:

Historier fra backstage

Sted Rekord bar, Drammen (Tollbugata 4)
Dato og tid 20. jun. 2023, 20:00
1

Det har blitt en Drammenstradisjon å samle dyktige folk fra musikkbransjen til å dele gode og saftige historier om ting de har opplevd i løpet av karrieren. I anledning Kulturytring inviterer vi til en spesialutgave!

Selveste Sven Ove Bakke leder praten og lokker fram gullkorn og fortrengte historier fra kveldens gjester:

Unni Wilhelmsen er en av landets mest folkekjære musikere. Hun har med mer enn 2000 konserter og opptredener i beina gjort det meste og jobbet med de fleste. Hun har spilt på arbeidsplasser, for firmaer og på eventer og for folk i fire verdensdeler. Og blir hun invitert til et hyggelig sted, så kommer hun. Hun har ikke bare hatt en aktiv karriere som solomusiker, men er også fast medlem i DiDerre, har vært bandmusiker for blant andre Sissel Kyrkjebø, og deltatt i en rekke spennende kreative samarbeid. (foto Jenny Østgård)

Inger Bråten har jobbet i over 20 år bak scenen. Hun startet selskapet Killer In i 2011 med fokus på pr, markedsføring og rådgivning for norske og internasjonale artistar innen alle sjangre (Hedvig Mollestad Trio, Jason Isbell and the 400 Unit, Oslo Ess, Kvelertak, Mari Boine etc.), men jobbar nå også med booking, management, rådgivning og prosjektledelse, både i Norge og internasjonalt.

Gratis inngang på arrangementet. Først til mølla for å få plass.