Møt GramArt i Trondheim:

Gratis minikonsert og åpent artist-treff

Sted Moskus
Dato og tid 26. apr. 2023, 18:00
Påmelding Meld deg på her
Grim Loft

GramArt ønsker å møte nye og eksisterende medlemmer i Trondheimsregionen. Derfor arrangerer de et åpent medlemstreff med tilhørende minikonsert, mat og drikke. Alle artister og musikere er velkommen.

GramArt skriver:
Vi arrangerer dette som et åpent medlemsmøte og har invitert nye artister og musikere fra Trondheim Calling og deres krets, slik at også de får anledning til å møte oss og lære mer om hva det betyr å være medlem i artistene og musikernes egen interesseorganisasjon. Om du kjenner noen du tenker burde vite mer om oss, må du veldig gjerne ta de med deg.

Vi har hyret inn Grim Pil og DJ Mounir Emil til å gjøre et sett for oss.

Rapperen Grim Pil er like mye en kunstner som artist, og skaper musikk på helt egne premisser. De to siste år bygget opp en katalog med over 50 låter, og samarbeidet med etablerte artister som Tommy Tee, Lars Vaular og Jaa9 & Onkl P, og hadde sin første live-opptreden på Tommy Tee’s Rockerfeller-konsert i Februar 2022. Artisten mottok terningkast 5 for sin første mixtape og terningkast 5 i VG for singelen ‘Zarathustra’ fra årets andre mixtape ‘Aura’.

Dette er et arrangement for artister og musikere og ikke et rent konsertarrangement. Meld deg på via billettlinken. Helt gratis. Begrenset antall plasser.

Foto: David Engmo.