Kunst, kultur og regulering:

COPAGDER: ACT24

Sted Clarion Ernst Hotel, Kristiansand
Dato 14. mars 2024 - 15. mars 2024
Påmelding Billetter finner du her
Header fullformat2

På kultur- og bærekraftsymposiet COPAGDER skal vi ha foredrag, panelsamtaler, workshops og diskusjoner som leder oss videre til bærekraftig handling. Bli med!

14.-15.mars er det klart for kultur- og bærekraftssymposiet COPAGDER: ACT24 i regi av Arena for Bærekraft, Musikkontoret SØRF, Agder Kunstsenter, Sørnorsk Jazzsenter, Sørnorsk Filmsenter, Scenekunst Sør, Norsk Forfattersentrum Sørlandet, Bølgen Bærekraftsenter, Hovedorganisasjonen Virke, NOKU (Norsk Kulturforum), NKA (Norske Kulturarrangører), Kristiansand Kommune og Ravnedalen Live:

Vi inviterer og utfordrer. På COPAGDER: ACT24, presenterer vi kulturfeltets innspill til standarder, nye krav og insentiver. Vi løfter frontløpere og lærer av hverandre. Gjennom to dager skal vi ha foredrag, panelsamtaler, workshops og diskusjoner som leder oss videre til bærekraftig handling.

COPAGDER: ACT24 er for kulturarbeidere, kunstnere, digitalhoder, kulturinteresserte fagfolk med hjerte for bærekraft, eksperter på bærekraftig omstilling, kommuner, fylkeskommuner, departementer, direktorater, næringsaktører, organisasjoner, studenter og representanter for hele verdikjeden innen kunst- og kulturproduksjon.

Program kommer - sett av 14.-15. mars.

Symposiet begynner klokken 11.30 torsdag 14.03 og avsluttes med et symposion (en fest med egen påmelding) på fredagen.

Det hele foregår i Kristiansand hos samarbeidspartner Clarion Ernst Hotel.

Du er invitert til å være med!

Arrangementet er støttet av Agder Fylkeskommune.