NKA og Roskilde Festival:

Tilgjengelige kulturarrangementer (webinar)

Sted Digitalt
Dato og tid 13. okt. 2023, 10:00
Påmelding Meld deg på her
Tilgjengelige kulturarrangementer nettside 1600 700 px

Sammen med Roskilde Festival inviterer Norske Kulturarrangører (NKA) til webinar om tilgjengelighet på arrangementer 13. oktober kl. 10:00.

Roskilde Festival har gjennom mange år har arbeidet for å skape rettferdige og likeverdige miljøer på tvers av ulikheter. Festivalen har hatt et stort fokus på tilgjengelighet og universell utforming for å bedre opplevelsen til både publikum og frivillige, og vil under webinaret dele erfaringer fra eget arbeid med tilgjengelighet- og mangfoldsarbeidet.

NKAs kursholder Marthe Berg vil gi en introduksjon til Tilgjengelighetsmerket og kommer til å dele flere nyttige verktøy til tilgjengelighetsarbeidet. Hun vil vise hvordan arrangører med enkle grep og få ressurser kan gjøre egne arrangementer tilgjengelig for nye publikummere, samt senke terskelen for deltakelse blant frivillige.

Norske kulturarrangører

Norske Kulturarrangører (NKA) er en landsomfattende, partipolitisk uavhengig interesse- og kompetanseorganisasjon for arrangører i kulturfeltet. NKA arbeider for at medlemmene og deres virksomheter er forberedt på og bedre rustet til å håndtere et arrangørfelt og et samfunn i endring. Dette inkluderer å jobbe for kontinuerlig forbedring av rammebetingelsene for arrangørfeltet, og dermed også for et mangfoldig tilbud av levende kunst og kultur i hele landet. Medlemmer tilbys blant annet kursing, juridiske tjenester, tilskuddsordninger, medlemstilbud og rådgivning.

Besøk NKA

Webinaret er åpent for alle. Deltakelse krever påmelding.