BandOrg presenterer:

NoiseMaker: Musikkproduksjon med synth

Sted Notam, Oslo
Dato og tid 01. okt. 2022, 10:00
Påmelding Meld deg på her
Synth FB arrangement Notam

BandOrg har gleden av å invitere til workshop om synth og musikkproduksjon med Njål Paulsberg (Evigheten, AURORA m.fl.).

I denne workshopen vil du få utforsket lyddesign med synth gjennom en enkel og gratis soft-synth plug-in. Du vil lære nyttige triks for å lage dine egne synthpatcher og løsrive deg fra preset-scrolling, og du vil få tips til hvordan du får synthene dine til å skinne i miksen.

Workshopen blir en kombinasjon av foredrag og egen musikkproduksjon.

I første del vil Njål geleide deltakerne gjennom de viktigste komponentene av syntese med bruk av en softsynth, og vise hvordan man går frem for å lage basic synthpatcher som bass, pads og leads. Andre del av workshopen vil deltakerne få prøve litt produksjon med synth selv, med mulighet for hands-on feedback og veiledning fra Njål.

Om kursholder

Njål Paulsberg er en låtskriver, synth-entusiast og produsent fra Bergen. Paulsberg har gitt ut prisvinnende og kritikerrost musikk med sitt band Evigheten, og til daglig finner du han bak spakene i Norsk Riksstudio, og som synthspiller i live-bandet til AURORA.

Hva må du ha med?

Du må ha med egen laptop med en valgfri DAW installert og klar til bruk. Du må også ha installert to gratis plug-ins som skal brukes i workshopen: TAL - NoiseMaker og Softtube Saturation Knob.

Hva kreves av forkunnskaper?

Du må ha litt grunnleggende kjennskap til et valgfritt lydvareprogram/DAW, og du må vite hvordan du tar opp musikk. Utover dette kreves ikke noe annet enn et nysgjerrig sinn, og interesse for å lære mer om synther og musikkproduksjon.

Har du spørsmål om workshopen ta kontakt med BandOrg på bandorg@bandorg.no

Pris: 250 kroner. Påmelding er bindende.