Trondheim:

Innspillsmøte med Music Norway

Sted Musikkbyen
Dato og tid 22. aug. 2023, 10:30
Påmelding Meld deg på her
Concert No Credit Required 64bcc871 6834 4b83 8074 539d1247e47c

Music Norway jobber med strategier for neste femårsperiode, og ønsker innspill fra store og små aktører i norsk musikkliv.

Music Norway legger som kjent til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk. Vedtektene slår fast at arbeidet skal forankres i musikklivets behov, og bidra til å øke interessen for og bruken av norsk musikk i alle sjangre.

Men hva er egentlig «norsk musikk»? Hvilke eksporttiltak har best effekt? Og hvordan kan Music Norway bedre ivareta alle sjangre?

I utforming av strategiene for neste femårsperiode ønsker Music Norway innspill fra store og små aktører i norsk musikkliv. De er spesielt interessert i tilbakemeldinger om eventuelle barrierer for deltakelse i Music Norways ordninger og tiltak.

De trenger også innspill til hvordan Music Norway kan jobbe enda mer målrettet med økt annerkjennelse og profesjonalisering av musikk som næring, og hvordan de kan videreutvikle seg som et kompetansemiljø.

Det vil være mulig å komme med skriftlige innspill til Music Norway frem til og med 31. august. Send dine innspill til innspill@musicnorway.no.