Trondheim Calling søker programsjef

Av Oda Moen Tjørstad

| 02. mai, 2022
Trondheim Calling 3

Foto: Håkon Karlsen

Vil du lage musikkprogrammet til en av Norges mest spennende festivaler?

Programmet består av et stort antall artister, og skal vise frem det beste av ny norsk musikk, med særlig fokus på Midt-Norge. Festivalen er opptatt av mangfold, kjønnsbalanse og sjangerspredning.

Trondheim Calling ser etter deg som er oppdatert på hva som skjer i ungt norsk musikkliv, som digger å jobbe i en bransje som er i konstant utvikling og som klarer å balansere kreativitet med struktur.

Unge mennesker oppfordres til å søke!

Søknadsfrist: 31.05.2022
Tiltredelse: 01.08.2022
Stillingstype: Fast, 25% stilling
Arbeidssted: Trondheim

Les mer og søk her

Om Trondheim Calling

Trondheim Calling er en ideell organisasjon med hovedformål å fremme ny norsk musikk og styrke den profesjonelle musikknæringen i Norge. Trondheim Calling arrangerer en musikkfestival og konferanse som foregår i februar hvert år og er en av Norges største fremvisningsarena for ny norsk musikk og møteplasser for musikkbransjen.

Festival-delen arrangeres i Trondheim sentrum på ulike helårsscener og har ca. 7000 besøkende hvert år. Siden festivalen ble startet i 2011 har hundrevis av unge artister har fått platekontrakt, artistbyrå, og festivaloppdrag etter å ha spilt på festivalen.

For mange artister er ofte Trondheim Calling deres første møte med musikkbransjen, og av og til også første gangen de står på en profesjonell scene.